Logo
Logo Logo Logo Gilde Sint Catherina Moergestel, Anno 1477
Logo

Prijsvraag 2013

 

Onderstaand treft een aantal foto’s aan van mogelijke kandidaat Koningschutters. Aan u de vraag wie  dit jaar de nieuwe Koning gaat worden; blijft het Gos Denissen of wordt het iemand anders …

Frans Becx Geert DenissenGos DenissenHenk van der ZandenJan WolfsJohan van DaelenKees Bierkens

Kees van HaarenKees van de BoogaartRené BruursSjef van RoesselTheo PersoonsRené Sterke    Vergrotingen klik hier.

 

Iedere gildebroeder die langer dan 4 jaar lid is van ons gilde mag in principe meeschieten om het Koningschap. Het kan dus gebeuren dat de nieuwe koning niet tussen de geplaatste foto’s staat.

Onder de juiste inzenders wordt een prijs getrokken; hij/zij krijgt een schietarrangement aangeboden voor 10 à 15 personen op ons schietterrein aan de Heuvelstraat te Moergestel.

Ingevulde antwoordstrookjes kunt u inleveren bij een van onze gildebroeders; dit kan t/m maandag 8 juli, voordat we beginnen met het Koningsschieten. Om 17.00 uur vindt de trekking van de prijsvraag in café De Klaore plaats. Om de prijs in ontvangst te kunnen nemen dien je bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.

 -----------------------------------------------------------------------------------

Antwoordstrookje

Wie wordt de nieuwe Koning van gilde Sint Catharina?

 

Naam                     : ………………………………………………………………..

Adres                     : ………………………………………………………………..

Woonplaats             : ………………………………………………………………..

 

Naam Koning           : ………………………………………………………………..

 

Inleveren kan bij een van onze gildebroeders tot maandag 8 juli as totdat het Koningschieten begint. (over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden)

Trekking van prijsvraag is op maandag 8 juli om 17.00 uur in café De Klaore. Om de prijs in ontvangst te kunnen nemen die je bij de trekking aanwezig te zijn.